Socialpædagogernes formand, Kirsten Nissen, føler sig fejlciteret i Berlingske Tidende. I avisen fremgik det forleden, at hun var imod Sundhedskartellets kamp for højere løn.  

Berlingske Tidende skrev onsdag den 16. april, at en række faglige ledere inden for LO-fagbevægelsen advarede mod at opfylde blandt andet Sundhedskartellets krav om 15 pct. mere i løn.

Socialpædagogernes formand, Kirsten Nissen, blev citeret for følgende:

”Sundhedspersonalet kan ikke sprænge rammen, for hvem vil så stemme ja til et overenskomstforlig næste gang. Jeg har været forhandler i mange år, og jeg har aldrig før prøvet at have så mange penge til rådighed. Vi har lavet en rigtig god aftale inden for de 12,8 procent, og det vil Fag og Arbejde (FOA) også kunne,” sagde Kirsten Nissen, formand for Socialpædagogerne (SL) til avisen.

Kirsten Nissen føler sig imidlertid fejlciteret og skriver på Socialpædagogernes hjemmeside:

”Der er naturligvis ikke tale om, at jeg ikke under FOA og Sundhedskartellet en lønstigning. Det, jeg har sagt, men som er kommet galt ud mellem spalterne i Berlingske, er, at jeg ikke har fantasi til at forestille mig, at de opnår noget med den her strejke. Det handler ikke om manglende solidaritet, men om, at almindelig analyse af situationen siger mig, at de ikke har noget at hente ud over rammen på 12,8, som er en historisk god ramme.”

Læs hele Kirsten Nissens kommentar på forbundets hjemmeside her.