Er der en ildsjæl på din arbejdsplads?

””

Jagten er gået ind på hverdagens ildsjæle, der med entusiasme og arbejdsglæde gør en forskel på arbejdspladser i landets kommuner og regioner.

Du kan pege på din kandidat ved at nominere en af dine kollegaer i en af landets kommuner eller regioner.

Alle faggrupper er med – og du kan være med til at pege på en kollega fra Sundhedskartellets faggrupper. Du kan både indstille ledere og medarbejdere.

En dommerkomité udvælger i december fem finalister blandt de indstillede kandidater, og alle kan være med til at afgøre mesterskabet ved at stemme på deres favorit blandt finalisterne.

Læs mere på hverdagsmesterskabet.dk.

Brug et par minutter
På hjemmesiden kan du på under 5 minutter indstille din personlige kandidat til titlen som ”Hverdagsmester 2010” og læse mere om tankerne og personerne bag kampagnen.

Du kan nominere frem til den 26. november.

Vinderen af Hverdagsmesterskabet bliver kåret den 12. januar 2010 på Personalepolitisk Messe i Bella Centret.

Flere gevinster
Der er ingen personlig præmie ud over æren ved at være ”Hverdagens Helt 2010”, men vinderens arbejdsplads belønnes med en enestående oplevelse, der skræddersyes til lejligheden. Som tak for hjælpen deltager alle, der hjælper med at nominere, i lodtrækningen om en wellness-oplevelse.  

Hjælp med at reklamere for Hverdagsmesterskabet
På hverdagsmesterskabet.dk kan du downloade en plakat, som du meget gerne må printe ud og sætte op på din arbejdsplads eller andre steder, hvor den bliver set.

Hverdagsmesterskabet arrangeres af Personalepolitisk Messe. Spørgsmål til kampagnen kan rettes til sekretariatet for Personalepolitiske Messe på telefon 3155 0093 eller mail: messe@gribhverdagen.nu.

Tak for hjælpen og god fornøjelse med nomineringerne.