Dansk Industri er med tanken om, at hele døgnet skal være normal arbejdstid uden tillæg, helt galt afmarcheret. Connie Kruckow, formand for Sundhedskartellet og Dansk Sygeplejeråd, kalder tanken for det for det glade vanvid. 

”Jeg var ligesom mange andre ved at få kaffen galt i halsen, da jeg i morges hørte, at Dansk Industri nu vil afskaffe aften- og nattillæg. Jeg kan kun sige, at det er det glade vanvid,” udtaler Connie Kruckow.
 
Hans Skov Christensen, administrerende direktør i Dansk Industri, barslede i morges med idéen om, at hele døgnet skal være ”normal” arbejdstid uden nogen form for tillæg. Han begrunder det blandt andet med, at det trafikalt er nemmere for mange at komme til og fra arbejde på skæve tidspunkter.
 
”Vi skal være der, når patienterne har brug for det – og det har de altså også om natten. Det er vores job, så det vil vi selvfølgelig gerne. Men ligeså selvfølgeligt skal vi have løntillæg for den belastning, det er at arbejde om natten og på skæve tidspunkter. Naturligvis,” slår Connie Kruckow fast, og forklarer, at natarbejdet også har arbejdsmedicinske konsekvenser:
 
”Det er dokumenteret, at der er en klar sammenhæng mellem brystkræft og natarbejde. Mere end hver tredje kvindelige sygeplejerske, der i 30 år eller mere har haft natarbejde, har øget risiko for brystkræft sammenlignet med de kvindelige sygeplejersker, som ikke har haft natarbejde,” pointerer Connie Kruckow.