Sundhedskartellet har indsamlet ca. 130.000 underskrifter til fordel for ligeløn og en ligelønskommission. Underskrifterne vil blive overrakt finansministeren torsdag den 22. maj kl. 10.15 i Finansministeriet.

Lars Løkke vil være der, Connie Kruckow og de øvrige formænd for Sundhedskartellets organisationer vil være der. Og ikke mindst vil masser af Sundhedskartellets medlemmer også troppe op ved Finansministeriet torsdag den 22. maj kl. 10.15.

Her vil finansministeren blive overrakt ca. 130.000 underskrifter, som medlemmerne har indsamlet gennem den seneste tid.

De 130.000 danskere har skrevet under på denne følgetekst fra Sundhedskartellet:

”Vi strejker, fordi vi vil have ligeløn. I dag tjener vi cirka 27 pct. mindre end privatansatte på samme uddannelsesniveau. Det er uholdbart – både for os og for sundhedsvæsenet. Hvis Danmark skal have et offentligt sundhedsvæsen i verdensklasse, skal vores løn være så god, at det er muligt at rekruttere og fastholde professionelle medarbejdere. Derfor skal vi have en lønstigning på 15 pct., og Folketinget skal nedsætte en ligelønskommission.”

Pressen er inviteret og for at få det hele med opfordres journalisterne til at være til stede allerede kl. 10.