Der afholdes i år et stort personalepolitisk arrangement for de ansatte på de kommunale arbejdspladser. Værterne for dette arrangement er KL og KTO i samarbejde med Sundhedskartellet.

Du og dine kollegaer opfordres til at drage af sted og blive inspireret til at forsætte arbejdet med at sikre attraktive og udviklende arbejdspladser. Erfaringer fra tidligere år har været, at det altid er en god idé, at ledere, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og medarbejdere i øvrigt har stor glæde af at deltage sammen og blive inspireret i fællesskab.

Konferencens overordnede tema er ”At leve med forandring”.

Forandring er et grundvilkår i kommunerne. For at få enderne til at mødes, er både ledere og medarbejdere nødt til konstant at nytænke den måde, der arbejdes, ledes og organiseres på.
• Men hvordan løses de kommunale opgaver i en tid med økonomisk smalhals?
• Hvordan håndteres kravet om at løse flere kommunale opgaver med færre penge og hænder til rådighed?
• Hvordan kan der samtidig fastholdes et højt serviceniveau, motivation og arbejdsglæde hos medarbejdere og ledere?
• Handlekraft og innovation i alle kroge af det kommunale landkort er nødvendig – både nu og i fremtiden.

Temaerne på Personalepolitisk Event 2012 stiller skarpt på nye løsninger, der allerede har vist sig at virke. Erfaringerne fra forskellige personalepolitiske forandringsprojekter bringes frem i lyset.

På denne konference præsenteres redskaberne til selv at tage livtag med forandringerne, uanset om du er leder eller medarbejder.

Tilmelding til konference
Der er plads til 3000 deltagere på konferencen, og når den sidste plads er solgt, er der ikke flere pladser. Pladserne er forbeholdt ansatte i kommunerne.

Prisen er 450,- kroner pr. deltager.

Tilmeld dig konferencen den 18. juni 2012: https://tilmelding.ppe12.dk/tilmelding.html.

Læs mere om konferencen og de mange spændende tilbud der præsenteres på dagen på hjemmesiden: http://ppe12.dk/