Det blev en kandidat fra Sundhedskartellets område, som vandt ”Hverdagsmesterskabet”. 

Marianne Gaardsøe, sygeplejerske og leder af plejehjemmet Drachmannshave i Aalborg, blev kåret til Danmarks ”Hverdagsmester” på Personalepolitisk Messe i Bella Centeret i København den 12. januar.

Næsten 300 ledere og medarbejdere i de danske regioner og kommuner har været indstillet til titlen ”Hverdagsmester” af deres kollegaer, medarbejdere eller ledere.

Marianne Gaardsøe vinder titlen, fordi hun skaber ekstraordinær god stemning blandt personalet og beboerne på plejehjemmet.

”Jeg er stolt af min arbejdsplads. Personalet er mit materiale, og det er en stor udfordring at være med til at udvikle det potentiale, hver enkelt indeholder og dermed være med til at løfte personalet, såvel menneskeligt som fagligt. Det giver en høj trivselsscore på arbejdspladsen,” sagde Marianne Gaardsøe.

Hverdagsmesterskabet blev blandt andet afgjort ved en sms-afstemning blandt de 5.500 deltagere på Personalepolitisk Messe.

”Fælles for de nominerede er, at de alle er med til at sikre deres kollegaer og borgerne en bedre hverdag, at de har en positiv tilgang til deres arbejde, og at de ikke er bange for at gå forrest”, siger Grete Christensen, formand for Sundhedskartellet og en af dommerne i ”Hverdagsmesterskabet”.

”Jeg synes, det er fantastisk at se opbakningen fra kollegaerne. Marianne Gaardsøe udstråler den lyst og det engagement i arbejdet, som sygeplejersker har. Jeg er rigtig glad og stolt af, at det blev Marianne Gaardsøe,” lød det fra Grete Christensen.