Selvom man ikke nåede til enighed om de emner, der var til drøftelse fredag i sidste uge, har Sundhedskartellet et klart mål om at forhandle sig frem til en ny overenskomst med regionerne, lyder det fra formanden for Sundhedskartellet, Grete Christensen.

Timelange forhandlinger i de tværgående forhandlinger mellem Sundhedskartellet AC, FOA og KTO på den ene side og Danske Regioner på den anden side, førte fredag ikke til en aftale, begge parter kunne blive enige om.

Flere emner blev drøftet i Regionernes Hus i København til sent fredag aften herunder seniorordningen, TR-området og MED, men parterne blev ikke enige denne gang.

”Det er ærgerligt, men sådan er det i overenskomstforhandlinger. Jeg har været med i en del år efterhånden, og indimellem går det stærkt, og andre gange går det trægt. Jeg er helt sikker på, at vi nok skal komme videre og nå et fornuftigt forhandlingsresultat sammen med Danske Regioner,” siger Grete Christensen, topforhandler i forhandlingerne med regionerne og formand for Sundhedskartellet.

Sundhedskartellet forhandler sammen med de øvrige organisationer videre med Danske Regioner den 11. februar.